Verhoilutyötä tyylihuonekaluista auditorioihin

Haluatko kunnostuttaa kodin perintökalusteen, kirppikseltä löydetyn aarteen tai antaa lempituolille uuden ilmeen?

Perinteinen verhoilutyö tehdään alkuperäisiä hyviä työtapoja noudattaen ja luonnonmukaisia materiaaleja käyttäen. Meriheinä, flokki, hamppu, joustimet, pellavalangat ja juuttikangas kuuluvat perinteisiin verhoilumateriaaleihin. Vaahtomuovi ja huonekaluvanu ovat uudemman ajan pehmustemateriaaleja. Kalusteen omien vaatimusten mukaisesti käytämme oikeita materiaaleja oikeisiin kohteisiin.

Kalusteen kunnostuksessa erittäin tärkeää on runkorakenteen tarkistaminen ja tarvittaessa heiluvien liitosten liimaus. Kunnostuksen yhteydessä korjataan rikkimenneet osat tai korvataan uusilla.

Miten edetään

Jos haluat hinta-arvion, voit tulla käymään verstaalla ja tuoda mukanasi kuvia tai vaikka koko kalusteen jos mahdollista. Tarpeen vaatiessa voimme käydä arviomassa kohteen myös asiakkaan luona. Verstaalla käydessäsi pystyt tutustumaan myös kangasvalikoimaan ja voimme opastaa sinua kankaanvalinnassa. Pääsääntöisesti olemme paikalla päivittäin, aamusta iltaan, mutta soittamalla voit varmistaa, ettemme ole asiakaskäynnillä juuri silloin.